Schakel adviesvangers in en krijg advies van de jeugd

Adviesvangers zijn jongeren die zijn opgeleid om zelf met jongeren in gesprek te gaan. Ze gebruiken aansprekende materialen en een praktische toolbox om zo advies 'te vangen' van andere jongeren. Jongeren vertellen andere dingen aan leeftijdsgenoten dan aan professionals. Dit levert vaak verrassende resultaten op waar je als organisatie verder mee kunt. 

Wat kun je vragen aan een adviesvanger?
Dit kan van alles zijn. Wel moet de vraag aansluiten bij de leefwereld van jongeren, iets waar zij daadwerkelijk mee te maken krijgen. Dit kan vanuit het perspectief zijn van de jongere, maar ook vanuit het perspectief van de organisatie gericht op de jongere. 

Wilt u een adviesvanger inzetten of vragen over de inzet van de adviesvangers? Neem contact op met Cyril

ACTUEEL

Nieuwe datum volgende pitch No cash ... no fun

In plaats van 17 april pitchen de 4 teams van No cash ... no fun op 29 mei hun uitgewerkte initiatief. Deze extra tijd is nodig om de plannen nog beter uit te werken. Laat je op 29 mei overtuigen van hun ideeën en help mee met de uitvoering. Je kunt je nu aanmelden voor deze laatste pitchbijeenkomst van No cash ... no fun. 


4 pitches van No cash ... no fun door naar volgende ronde!

53 Deelnemers zagen 4 pitches tijdens de eerste pitchbijeenkomst. Allevier een initiatief in de dop om de effecten van armoede voor kinderen te verkleinen. De initiatieven worden nu verder uitgewerkt en verder ontwikkeld. We stellen de initiatieven graag voor:


Aanmelden voor de 1e pichbijeenkomst van No cash ... no fun kan nu!

Op dinsdag 23 januari pitchen 5 teams de ideeën die zij bedacht hebben om de effecten van armoede voor jongeren te verkleinen. Kom kijken, luisteren en geef feed-back. Meld je nu aan!


NIEUWSBRIEF

Aanmelden
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de jeugdhulp en nieuws van CliC Limburg ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Onze laatste nieuwsbrieven kunt u hier online lezen.

TWITTER

T
15 apr 2018
Armoe troef in de jeugdzorg, komt dat ooit nog goed?
D
lees al onze tweets

CONTACT

I
G

Postbus 5185
6130PD Sittard

Bezoekadres:
Mercator 1, Sittard

KVK nr: 14074047

disclaimer | © 2015 CliC
produced by www.mediamens.nl