Meld je aan en kom naar de laatste pitchbijeenkomst van No cash ..... no fun!

In de zoektocht naar oplossingen om effecten van armoede voor jongeren zoveel mogelijk te beperken zijn 4 initiatieven door naar de volgende pitchronde .

Op dinsdag 29 mei presenteren de teams hun uitgewerkte inititiatief. Ben je benieuwd? Kom naar de bijeenkomst en wellicht kunnen de teams jou overtuigen dat hun idee jouw steun waard is! Als deelnemer aan de bijeenkomst kun je reageren, tips geven, de bedenker wellicht helpen aan een goed contact of misschien heb je zelf wel een talent dat je in kunt zetten om dit initiatief verder te ontwikkelen?  

Ook in deze pitchronde kan iedereen meedenken en meedoen: jongeren, ouders, ondernemers, beleidsmedewerkers, leraren...
Hoe meer mensen (met een verschillende achtergrond) meedoen, hoe groter de kans op kansrijke initiatieven!No cash .... no fun

Meld je met onderstaand formulier aan voor de  volgende pitchbijeenkomst van No cash .... no fun.

  • Datum: dinsdag 29 mei van 16.30 tot 19.00 uur
  • Waar? Rabobank Westelijke Mijnstreek, Bergerweg 49, Sittard-Geleen 

 

 

No cash .... no fun wordt georganiseerd door:
Jongeren Netwerk Limburg, Jongeren Cliëntenraad Westelijke Mijnstreek, Jimmy's 046, CliC en de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Schinnen en Beek.

No cash .... no fun is een Innovatiesprint, een initiatief van CliC om ideeën en initiatieven te ontwikkelen die bijdragen aan Positief Opgroeien in Limburg. De Innovatiesprints worden financieel gesteund door de Provincie Limburg. 

 

ACTUEEL

Nieuwe datum volgende pitch No cash ... no fun

In plaats van 17 april pitchen de 4 teams van No cash ... no fun op 29 mei hun uitgewerkte initiatief. Deze extra tijd is nodig om de plannen nog beter uit te werken. Laat je op 29 mei overtuigen van hun ideeën en help mee met de uitvoering. Je kunt je nu aanmelden voor deze laatste pitchbijeenkomst van No cash ... no fun. 


4 pitches van No cash ... no fun door naar volgende ronde!

53 Deelnemers zagen 4 pitches tijdens de eerste pitchbijeenkomst. Allevier een initiatief in de dop om de effecten van armoede voor kinderen te verkleinen. De initiatieven worden nu verder uitgewerkt en verder ontwikkeld. We stellen de initiatieven graag voor:


Aanmelden voor de 1e pichbijeenkomst van No cash ... no fun kan nu!

Op dinsdag 23 januari pitchen 5 teams de ideeën die zij bedacht hebben om de effecten van armoede voor jongeren te verkleinen. Kom kijken, luisteren en geef feed-back. Meld je nu aan!


NIEUWSBRIEF

Aanmelden
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de jeugdhulp en nieuws van CliC Limburg ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Onze laatste nieuwsbrieven kunt u hier online lezen.

TWITTER

T
15 apr 2018
Armoe troef in de jeugdzorg, komt dat ooit nog goed?
D
lees al onze tweets

CONTACT

I
G

Postbus 5185
6130PD Sittard

Bezoekadres:
Mercator 1, Sittard

KVK nr: 14074047

disclaimer | © 2015 CliC
produced by www.mediamens.nl