Meld je aan en kom naar de laatste pitchbijeenkomst van No cash ..... no fun!

In de zoektocht naar oplossingen om effecten van armoede voor jongeren zoveel mogelijk te beperken zijn 4 Initiatieven door naar de volgende pitchronde . Op dinsdag 17 april presenteren de teams hun uitgewerkte inititiatief. Doe je mee en kunnen de teams jou overtuigen dat hun idee het waard is om verder ontwikkeld te worden? Als deelnemer aan de bijeenkomst kun je reageren, tips geven, de bedenker wellicht helpen aan een goed contact of misschien heb je zelf wel een talent dat je in kunt zetten om dit initiatief verder te ontwikkelen?  

Ook in deze pitchronde kan iedereen meedenken en meedoen: jongeren, ouders, ondernemers, beleidsmedewerkers, leraren...
Hoe meer mensen (met een verschillende achtergrond) meedoen, hoe groter de kans op kansrijke initiatieven!No cash .... no fun

Meld je met onderstaand formulier aan voor de  volgende pitchbijeenkomst van No cash .... no fun.

  • Datum: dinsdag 17 april van 17.00 tot 19.30 uur
  • Waar? Rabobank Westelijke Mijnstreek, Bergerweg 49, Sittard-Geleen 

 

 

No cash .... no fun wordt georganiseerd door:
Jongeren Netwerk Limburg, Jongeren Cliëntenraad Westelijke Mijnstreek, Jimmy's 046, CliC en de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Schinnen en Beek.

No cash .... no fun is een Innovatiesprint, een initiatief van CliC om ideeën en initiatieven te ontwikkelen die bijdragen aan Positief Opgroeien in Limburg. De Innovatiesprints worden financieel gesteund door de Provincie Limburg. 

 

ACTUEEL

4 pitches van No cash ... no fun door naar volgende ronde!

53 Deelnemers zagen 4 pitches tijdens de eerste pitchbijeenkomst. Allevier een initiatief in de dop om de effecten van armoede voor kinderen te verkleinen. De initiatieven worden nu verder uitgewerkt en verder ontwikkeld. We stellen de initiatieven graag voor:


Aanmelden voor de 1e pichbijeenkomst van No cash ... no fun kan nu!

Op dinsdag 23 januari pitchen 5 teams de ideeën die zij bedacht hebben om de effecten van armoede voor jongeren te verkleinen. Kom kijken, luisteren en geef feed-back. Meld je nu aan!


Terugblik op No cash ... no fun

61 Mensen deden maar liefst mee aan de eerste bijeenkomst van No cash … no fun. Jongeren, mensen die werkzaam zijn bij zorgaanbieders, werkzaam zijn in het sociaal domein en het bedrijfsleven. Allemaal op zoek naar oplossingen om de effecten van armoede voor jongeren te verkleinen.


NIEUWSBRIEF

Aanmelden
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de jeugdhulp en nieuws van CliC Limburg ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Onze laatste nieuwsbrieven kunt u hier online lezen.

TWITTER

T
22 feb 2018
Jongeren in het sociaal domein; vijf problemen en de oplossing...
22 feb 2018
RT @vraagapp: Voor mensen als Peggy hebben we VraagApp ontwikkeld. Ze hoeft nu niet meer haar moeder om hulp te vragen. Bekijk haar verhaal…
D
lees al onze tweets

CONTACT

I
G

Postbus 5185
6130PD Sittard

Bezoekadres:
Mercator 1, Sittard

KVK nr: 14074047

disclaimer | © 2015 CliC
produced by www.mediamens.nl