Innovatiesprints van start!

25.09.2017

CliC start dit najaar met Innovatiesprints: we brengen mensen bij elkaar om ideeën te bedenken en te ontwikkelen tot initiatieven. Deze ideeën en initiatieven dragen bij aan een betere leefwereld voor jeugdigen, van heel jong tot jong volwassenen. 


We organiseren de Innovatiesprints in 5 regio's. In elke regio zetten we 1 thema in de spotlight. In elke Innovatiesprint worden ideeën opgehaald. De 5 meest kansrijke ideeën worden door teams verder ontwikkeld tot kansrijke initiatieven. Dit gebeurt met ondersteuning door Richard Derks/CliC. Uit deze 5 initiatieven kiest het publiek de 2 beste die nog een extra steuntje in de rug krijgen. 

We starten op 31 oktober in Midden Limburg met de eerste Innovatiesprint. Het thema is: 'Positief opgroeien: jongeren op weg naar een prima plek in de maatschappij. Hoe zorgen we ervoor dat niemand achter blijft?' Wil je meedoen aan deze eerste Innovatiesprint? Meld je nu aan!ACTUEEL

My ca$h my futur€ en Mijn financiële maatje gaan door met No cash ... no fun!

Tijdens de laatste pitchbijeenkomst van No cash ... no fun kregen Mijn financiële maatje en My ca$h my futur€ de meeste stemmen voor van de jongerenjury, de veldjury en het publiek. Zij gaan met hun initiatief door naar de volgende ontwikkelronde. In deze fase wordt het idee (hopelijk) werkelijkheid!


Teams no cash ... no fun strijden om finale

De 4 teams van No cash ... no fun hebben hun ideeën en initiatieven verder uitgewerkt en getoetst. Vanmiddag 'strijden' ze opnieuw om zoveel mogelijk deelnemers van No cash ... no fun. voor zich te winnen. De 2 initiatieven met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ontwikkelronde. Het wordt spannend!


Nieuwe datum volgende pitch No cash ... no fun

In plaats van 17 april pitchen de 4 teams van No cash ... no fun op 29 mei hun uitgewerkte initiatief. Deze extra tijd is nodig om de plannen nog beter uit te werken. Laat je op 29 mei overtuigen van hun ideeën en help mee met de uitvoering. Je kunt je nu aanmelden voor deze laatste pitchbijeenkomst van No cash ... no fun. 


NIEUWSBRIEF

Aanmelden
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de jeugdhulp en nieuws van CliC Limburg ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Onze laatste nieuwsbrieven kunt u hier online lezen.

TWITTER

T
16 aug 2018
RT @FietjeSchelling: Trots op onze nieuwe training voor #alleenstaande vluchtelingen met #beyond borders en #ExpEx
16 aug 2018
Jeugdzorgwerkers gaan actievoeren in Den Haag #jeugdnieuws
01 aug 2018
Interessant: "Cliëntenraden Jeugd willen verder professionaliseren" op het sociaal platform van LOC zeggenschap in…
D
lees al onze tweets

CONTACT

I
G

Postbus 5185
6130PD Sittard

Bezoekadres:
Mercator 1, Sittard

KVK nr: 14074047

disclaimer | © 2015 CliC
produced by www.mediamens.nl