Geslaagde ontmoeting jeugd/(pleeg)ouders en wethouders/ambtenaren

20.09.2018

CliC nodigde de wethouders Jeugd en hun beleidsambtenaren uit om met jongeren en (pleeg)ouders in gesprek te gaan. En met succes! 


Maar liefst 20 vertegenwoordigers van gemeenten gingen in gesprek met 20 jongeren en (pleeg)ouders. Ervaringen werden gedeeld, tips gegeven en er werd geluisterd. 

Om het beleid van gemeenten goed aan te laten sluiten is inbreng van en contact met jongeren en (pleeg)ouders nodig. De gesprekken van 19 september gaan de wethouders en ambtenaren zeker helpen. 

CliC zet zich in voor jongeren en hun (pleeg)ouders in Limburg. Wij willen graag dat zoveel mogelijk kinderen lekker in hun vel zitten en positief kunnen opgroeien. We doen er alles aan om de stem van de jongeren en (pleeg)ouders bij gemeenten en beleidsmakers te laten horen. Zo organiseren wij bijeenkomsten als deze, zetten we in de regio's ouderpanels op, hebben wij adviesvangers die kunnen helpen, organiseren we kooksessies. Ook ondersteunen we initiatieven van jongeren die bijdragen aan positief opgroeien. 

 

We kijken terug op een geweldige avond! ACTUEEL

Geslaagde ontmoeting jeugd/(pleeg)ouders en wethouders/ambtenaren

CliC nodigde de wethouders Jeugd en hun beleidsambtenaren uit om met jongeren en (pleeg)ouders in gesprek te gaan. En met succes! 


My ca$h my futur€ en Mijn financiële maatje gaan door met No cash ... no fun!

Tijdens de laatste pitchbijeenkomst van No cash ... no fun kregen Mijn financiële maatje en My ca$h my futur€ de meeste stemmen voor van de jongerenjury, de veldjury en het publiek. Zij gaan met hun initiatief door naar de volgende ontwikkelronde. In deze fase wordt het idee (hopelijk) werkelijkheid!


Teams no cash ... no fun strijden om finale

De 4 teams van No cash ... no fun hebben hun ideeën en initiatieven verder uitgewerkt en getoetst. Vanmiddag 'strijden' ze opnieuw om zoveel mogelijk deelnemers van No cash ... no fun. voor zich te winnen. De 2 initiatieven met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ontwikkelronde. Het wordt spannend!


NIEUWSBRIEF

Aanmelden
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de jeugdhulp en nieuws van CliC Limburg ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Onze laatste nieuwsbrieven kunt u hier online lezen.

TWITTER

T
19 nov 2018
RT @_Buitenhuis: Zojuist behandelde de Tweede Kamer de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen 2018 (#Wmcz2018) in tweede termijn. D…
13 nov 2018
Stijging ambulante jeugdhulp bij wijkteams komt vooral door betere signalering
26 okt 2018
'Voor het eerst minder jongeren in gesloten jeugdzorg'
D
lees al onze tweets