Aanmelden voor de 1e pichbijeenkomst van No cash ... no fun kan nu!

04.01.2018

Op dinsdag 23 januari pitchen 5 teams de ideeën die zij bedacht hebben om de effecten van armoede voor jongeren te verkleinen. Kom kijken, luisteren en geef feed-back. Meld je nu aan!


Geef tips, feed-back, antwoord op vragen van de bedenkers zelf... Kortom: ook jij kunt je steentje bijdragen aan de ideeën die gepitcht worden. De 5 ideeën zijn opgehaald tijdens de startbijeenkomst van No cash ... no fun. Deze ideeën zijn t begin van initiatieven die we met elkaar willen ontwikkelen om de effecten van armoede voor jongeren kleiner te maken.  

De eerste pitchronde vindt plaats op 23 januari van 16.00 - 18.00 uur bij de Rabobank Westelijke Mijnstreek, Bergerweg 49 in Sittard. 

Veel jongeren in Limburg groeien op in armoede. Met vervelende gevolgen: veel emotionele stress, niet mee kunnen doen met sociale activiteiten, weinig eten, uitgesloten worden, etc. Samen met de gemeenten Sittard-Geleen, Schinnen, Stein en Beek en het Jongeren Netwerk Limburg, Jongerencliëntenraad Westelijke Mijnstreek en Jimmy's 046 wil CliC hier iets aan doen. We organiseren No cash ... no fun en willen samen met anderen ideeën bedenken en uitwerken tot initiatieven om de effecten van armoede voor jongeren te verkleinen. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jouw hulp bij nodig. Doe mee! Meld je nu aanACTUEEL

4 pitches van No cash ... no fun door naar volgende ronde!

53 Deelnemers zagen 4 pitches tijdens de eerste pitchbijeenkomst. Allevier een initiatief in de dop om de effecten van armoede voor kinderen te verkleinen. De initiatieven worden nu verder uitgewerkt en verder ontwikkeld. We stellen de initiatieven graag voor:


Aanmelden voor de 1e pichbijeenkomst van No cash ... no fun kan nu!

Op dinsdag 23 januari pitchen 5 teams de ideeën die zij bedacht hebben om de effecten van armoede voor jongeren te verkleinen. Kom kijken, luisteren en geef feed-back. Meld je nu aan!


Terugblik op No cash ... no fun

61 Mensen deden maar liefst mee aan de eerste bijeenkomst van No cash … no fun. Jongeren, mensen die werkzaam zijn bij zorgaanbieders, werkzaam zijn in het sociaal domein en het bedrijfsleven. Allemaal op zoek naar oplossingen om de effecten van armoede voor jongeren te verkleinen.


NIEUWSBRIEF

Aanmelden
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de jeugdhulp en nieuws van CliC Limburg ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Onze laatste nieuwsbrieven kunt u hier online lezen.

TWITTER

T
22 feb 2018
Jongeren in het sociaal domein; vijf problemen en de oplossing...
22 feb 2018
RT @vraagapp: Voor mensen als Peggy hebben we VraagApp ontwikkeld. Ze hoeft nu niet meer haar moeder om hulp te vragen. Bekijk haar verhaal…
D
lees al onze tweets

CONTACT

I
G

Postbus 5185
6130PD Sittard

Bezoekadres:
Mercator 1, Sittard

KVK nr: 14074047

disclaimer | © 2015 CliC
produced by www.mediamens.nl